Intervista e rrallë e Hamzë Jasharit

Intervista e rrallë e Hamzë Jasharit

Kjo është një intervistë e rrallë e Hamzë Jasharit, ku ai thotë se nuk do të largohen nga shtëpitë e tyre, sepse nuk kanë ku të shkojnë dhe se nuk mund ta lëshojnë vendin e tyre.

 

Shpërndaje në: