ISIS në shqip bën thirrje për muajin e Ramazanit: Bëhuni gati për luftë dhe pushtime

ISIS në shqip bën thirrje për muajin e Ramazanit: Bëhuni gati për luftë dhe pushtime

Një fjalim nga zëdhënësit e Shtetit Islam, nga i ashtuquajturi Shejhu dhe Muxhahidi Ebu Muhamed el-Adnani esh-Shami, që bën thirrje për sulme terroriste mbarë botën, është përkthyer edhe në gjuhën shqipe duke u shpërndarë në faqen e ISIS-it në shqip “Hilafeti”.

Shpërndaje në: