Italia goditet nga tornado, ka edhe të vdekur

Italia goditet nga tornado, ka edhe të vdekur

Në vendin Ladispoli, 30 kilometra larg Rome, vdiq një person e u plagosën dhjetëra sish.

U shkatërrua një pjesë e ndërtesës tetëkatëshe në qendër, popullata u evakuua e shpëtuan dhjetëra familje.

Në veri të Romës, në Cessano, tornado shkaktoi vdekjen e një ushtari të pensionuar mbi automobilin e të cilit ra një trung

Era shkatërrimtare shkaktoi dëme të mëdha, kulmet fluturonin, muret rrëzoheshin…

Në Ladispoli vdiq nj indian 47 vjeç kur mbi të ra një pjesë e ndërtesës.

Në këtë qytete janë shkatërruar shitoret, sogjet, shtyllat dhe ndriçimi, platforma stacionit të trenit dhe është ndërprerë qarkullimi hekurudhor.

Italia më parë ishte goditur nga disa tërmete po ashtu shkatërrimtarë.

Shpërndaje në: