Ja çfarë basti vë Jakup Krasniqi për shtëpinë e tij! (VIDEO)

Ja çfarë basti vë Jakup Krasniqi për shtëpinë e tij!  (VIDEO)

“Për mua sdo të thotë asgjë një shtëpi. Kurdo le të formohet një komision dhe ta vlerëson shtëpinë time aktuale. Shtëpia ime ka katër kate gjysmën e asaj shume le të ma dhënë mua dhe pjesën tjetër i lë katër katet për familjet skamnore. Por edhe ata që kanë keqpërdorë të bëjnë të njëjtën gjë. Le të heqin dorë nga bizneset e tyre dhe t’ia kthejnë qytetarëve”, tha Krasniqi në Politikë.

Shpërndaje në: