Ja kodet për të hapur çdo lloj telefoni (Foto)

Ja kodet për të hapur çdo lloj telefoni (Foto)

Por telefonët e zgjuar që përdorim sot kanë shumë funksione, disa prej të cilave ne nuk i dimë.

Por si mund ti mësojmë këto funksione për të cilët nuk kemi dijeni?

Në fotot e mëposhtme janë kodet që mund të hapin çdo lloj telefoni dhe mund të mësoni edhe funksionet e fshehura që ata kanë.

 

Shpërndaje në: