Kaq do të jetë çmimi i naftës e benzinës gjatë 24 orëve të ardhshme

Periskopi.com Lajme

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, ka njoftuar për çmimet e karburanteve për 24 orët e ardhshme.

Kështu, Çmimi maksimal i lejuar i produktit Dizel është: 1.79  €  për litër. Çmimi maksimal i lejuar i produktit Benzinë është: 1.76  € për litër. Çmimi maksimal i lejuar i produktit Gas është: 0.78  €  për litër.

Çmimet e karburanteve kanë shënuar rritje për shkak të situatës në Ukrainë.

Edhe Kosova është ndikuar nga një situatë e tillë, ku çmimet e naftës janë rritur dukshëm.