Katër ushtrime që duhet të bësh nëse qëndron shumë orë në zyrë

Periskopi.com Zoya

Nëse puna jote është në zyrë, çka do të thotë se kalon rreth tetë orë e ulur para një kompjuteri, është e sigurt që ka momente në të cilat ndien shqetësime në pjesën e qafës dhe të mesit.

Megjithatë, ka diçka që mund të bësh për të shmangur dhembjen e vazhdueshme.

Janë katër ushtrime, të cilat mund t’i bësh çdo ditë (gjatë punës), për qëndrim më të mirë të trupit dhe për të shmangur shqetësimet.

Shpërndaje në: