Këngëtaret shqiptare ia prekin gjoksin live njëra-tjetrës (Video)

Këngëtaret shqiptare ia prekin gjoksin live njëra-tjetrës (Video)

Gjatë emisionit Iva Aliko ngritet në këmbë dhe tregon vithet dhe gjoksin dhe pastaj Shota Baraliu i’a prek gjoksin live gjatë emisionit për të i’a treguar Kastros se sa seksi janë gjokset e Ivës.

Në ndërkohë edhe Iva i’a kthen Shotës dhe i’a prek gjokset./Botapress

Shpërndaje në: