Këta janë 5 burrat më të bukur në botë, sipas shkencës

Këta janë 5 burrat më të bukur në botë, sipas shkencës

Aktori Regé-Jean Page njihet si një burrë shumë i pashëm, por tani kemi provat shkencore për ta vërtetuar këtë.

Këta janë 5 burrat më të bukur në botë, sipas

Fytyra e yllit të “Bridgerton” u analizua shkencërisht duke përdorur Greek Golden Ratio of Beauty Phi, një sistem i lashtë që mat përsosmërinë fizike nëpërmjet simetrisë së fytyrës së dikujt dhe rezultoi se fytyra e Page ishte 93.65% e saktë. E kështu ai është shpallur si burri më i pashëm në botë.

Këta janë 5 burrat më të bukur në botë, sipas

Raporti u përdor nga Leonardo Da Vinci dhe formula matematikore që atëherë është përshtatur.

Në vend të dytë qëndron: Chris Hemsworth (93.53%)

Këta janë 5 burrat më të bukur në botë, sipas

Në vend të tretë: Michael B Jordan (93.46%)

Këta janë 5 burrat më të bukur në botë, sipas

Në vend të katërt: Harry Styles (92.30%)

Këta janë 5 burrat më të bukur në botë, sipas

Në vend të pestë: Jude Bellingham (92.22%)

Këta janë 5 burrat më të bukur në botë, sipas

Shpërndaje në: