Këto janë këngëtaret shqiptare me poza nudo (Foto+18)

Këto janë këngëtaret shqiptare me poza nudo (Foto+18)

Mirëpo përse po e bëjnë një gjë të tillë? Për famë? Atë tashmë e kanë. Për para? As për këtë nuk besohet. Për të qenë në qendër të vëmendjes? Kjo Po.

Këngëtaret shqiptare kanë gjetur një tjetër metodë për të rrëmbyer faqet e gazetave dhe portaleve në mënyrë që të jenë të pranishme në publik. Të bëjnë sete nudo të fotografive. Dhe me sa duket kjo ka funksionuar shumë mirë deri më sot pasi që ato po mbeten disa nga këngëtaret më të përfolura.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Shpërndaje në: