Veturë me shina të tankës (Foto)

Veturë me shina të tankës (Foto)

Vetura është e dizajnuar me një hapësirë në çati për t’i vendosur pajisjet dimërore dhe me dyer që ua mundësojnë skiatorëve të dalin dhe të hyjnë lehtë në kabinën e veturës.

Kjo veturë koncept kombinon mundësitë për të gjitha terrenet dhe teknologjinë autonome, duke u ngjitur edhe në majat më të rrezikshme gjatë motit më të vështirë, transmeton Gazeta Express.

Se si duket vetura mund t’i shihni fotot më poshtë:

Shpërndaje në: