Kjo është familja e Bekim Jasharit, Hamëz Jashari i vogël është bërë burrë (Foto)

Kjo është familja e Bekim Jasharit, Hamëz Jashari i vogël është bërë burrë (Foto)

 

Ai tashmë ka krijuar një familje mjaft të gjerë, ka kater fëmijë, një vajzë dhe tre djem.

Djali i tij i madh mbanë emrin e gjyshit Hamëz ndërsa vajza mbanë emrin e Feridës dhe Djali i vogël Blerimi, shkruan GazetaBlic.

Në fotografitë më poshtë njiheni me familjen e tij, fëmijët dhe bashkëshorten.

 

b2

Shpërndaje në: