Kjo është kafeja që ju lë 3 ditë pa gjumë

Kjo është kafeja që ju lë 3 ditë pa gjumë

 

Kafeja më e fortë në botë përmban sasi të madhe të kafeinës dhe një filxhan nga kjo kafe iu lë pa gjumë për plot tri ditë.

Kjo kafe quhet ndryshe edhe si “Kafeja e Dëshirës së Vdekjes” dhe përmban 200% më shumë kafeinë se sa një filxhan mesatar me kafe.

Ajo nuk rekomandohet për njerëz që duan të flenë në 3 ditët pasardhëse!

 

Shpërndaje në: