Kobra vdekjeprurëse i lëshohet turmës

Kobra vdekjeprurëse i lëshohet turmës

Moment i frikshëm kur një kobër shpëton nga duart e personit që e mbante dhe i lëshohet turmë. Ngjarja ka ndodhur në Phuket të Tajlandës. Fatmirësisht personi që e mbante arriti ta rikapë në kohë.

Shpërndaje në: