Kolonat në vendkalimet kufitare, në Merdarë deri në dy orë pritje

Periskopi.com Lajme

Mëngjesin e së enjtes sërish ka pasur kolona dhe pritje të gjatë në vendkalimet kufitare me Serbinë.

Bashkatdhetarët po kthehen në vendet e Evropës Perëndimore pas pushimeve në Kosovë për festat e fundvitit.

Qendra Kombëtare për Menaxhimin Kufitar pritjet më të gjata për të lëshuar Kosovën janë regjistruar në vendkalimin kufitar në Merdar, ku po pritet deri në dy orë.

Edhe në vendkalimin kufitar te Dheu i Bardh, bashkatdhetarët po presin deri në 30 minuta.