Komuna e Tetovës pezullon të gjitha aktivitetet deri më 28 nëntor

Periskopi.com Lajme

Komuna e Tetovës për shkak të aksidentit fatal që ndodhi në Bullgari, ka vendosur që të pezullojë të gjitha aktivitetet për një javë me radhë, dhe atë deri më 28 nëntor.

Njoftimin për këtë e ka publikuar vet kryetari i komunës Bilall Kasami, i cili thotë se të gjitha aktivitetet deri më 28 nëntor do të pezullohen duke përfshirë këtu dhe aksioni për pastrimin e qytetit i organizuar për më 27 nëntor, raporton Zhurnal.mk