Kosova lëshon pe përballë strukturave paralele

Kosova lëshon pe përballë strukturave paralele

Të mërkurën, diku pas orës 3 të mëngjesit, kanë përfunduar takimet maratonike në nivel teknik të delegacioneve të Kosovës dhe Serbisë, të cilat kanë pasur për qëllim të tejkalojnë problemet e shkaktuara ditëve të fundit, posaçërisht rreth transportit të mallrave të rrezikshme, kalimit të qytetarëve serbë me letërnjoftime që Kosova i konsideron ilegale, si dhe vizitave të zyrtarëve të Serbisë në territorin e Kosovës dhe zhvillimin e zgjedhjeve të Serbisë në Kosovë, shkruan sot Koha Ditore.

Shpërndaje në: