Kuçi thotë se PDK nuk po u jep hapësirë njerëzve që kanë legjitimitet brenda partisë

Kuçi thotë se PDK nuk po u jep hapësirë njerëzve që kanë legjitimitet brenda partisë

Ministrat nuk janë vetëm persona teknik dhe autokrat. E kuptoj që dy ose ministri mund të jenë autokrat apo ku kërkohet njerëz me zanate, por duhet ta ketë dhe profesionin adekuat, ndikimin në parti, legjitimitetin politik dhe mbështetjen politike.

Kështu, ka deklaruar në emisionin “Republika”, në Tribuna Channel, ministri i Drejtësisë, Hajredin Kuçi.

“E them shume hapur po flas për partinë time, dhe kur flas për Partine Demokratike mendoj që të tjerët kanë edhe më pak legjitimitet”, ka deklaruar ai.

Shpërndaje në: