Kush është lavirja e Amigës?

Kush është lavirja e Amigës?

Agon Amiga vjen me këngë  të bazuar në ngjarje të vërtetë. Ai në këtë këngë i këndon një “lavireje”, por kush është lavirja sipas Amigës. Duke ditur se ai ka një martesë të dështuar, a po i drejtohet ish gruas së tij? Ende nuk ka asgjë të konfirmuar! Por nëse shikojmë nëse kjo këngë u ka pëlqyer fansave dhe bazohemi në komente, del te jetë jo.

Shpërndaje në: