Kush këndon më mirë rep? Edi Rama apo Ismet Beqiri?

Kush këndon më mirë rep? Edi Rama apo Ismet Beqiri?

Në këto dy video, do të gjeni Edi Ramën dhe Ismet Beqirin si artistë repi. Vlerësojeni vetë se cili këndon rep më mirë?

 

Shpërndaje në: