Ky është dokumentari, ku Astriti filiste për dashurinë ndaj Kosovës

Ky është dokumentari, ku Astriti filiste për dashurinë ndaj Kosovës

Familja Dehari është kthyer për të jetuar në Kosovë nga Zvicra me 1999, e kryefamiljari AvniDehari është veprimtar i hershëm i çështjes kombëtare, poet dhe ish-kryeredaktor në “Zëri i Kosovës”.

Astrti Dehari, ishte shprehur se nuk mund të paramendojë të jetoj në Zvicër, përveç në vizitë apo për pushime që thotë se mund ti kalonte atje.

Shpërndaje në: