Kylie Jenner e konsideron veten “shembull” për vajzat e reja

Kylie Jenner e konsideron veten “shembull” për vajzat e reja

18 vjeçarja Kylie Jenner e konsideron veten shembull dhe thotë që ka 5 vite që nuk varet nga askush.

Shpërndaje në: