Ledri ka vjedhur këngën e tij të fundit

Ledri ka vjedhur këngën e tij të fundit

Këngëtari Ledri Vula duket se nuk është edhe aq kreativ. Kjo pasi instrumentali i këngës së tij të fundit duket të jetë i vjedhur. Ai këtë këngë e ka marrë nga këngëtari Tropikaz dhe kënga e tij quhet Monstv

Shpërndaje në: