Lirohen disa lokale të uzurpuara në Prishtinë

Lirohen disa lokale të uzurpuara në Prishtinë

Nga aksioni i nisur nga Prokuroria e shtetit dhe policia e krimeve ekonomike në bashkëpunim me ‘Rosu’ , në rajonin e Prishtinës janë liruar disa lokale të uzurpuara.

Në mesin e lokaleve të liruara janë edhe ‘Bab clube’, Market Albi Lakrishte, etj.

 

Shpërndaje në: