Lucas me muze 1 miliardësh në LA

Lucas me muze 1 miliardësh në LA

Muzeu i George Lucas i propozuar nga ai dhe gruaja e tij, është miratuar nga Këshilli i Qytetit në Los Angeles.

Lucas dhe gruaja e tij, Mellody Hobson, e kanë propozuar këtë projekt gjatë vitit 2017, ku fillimisht kishin propozuar që t’i vihet themeli në Chicago.

Ndërtimet e muzeut do të fillojnë herët gjatë vitit të ardhshëm dhe kërkon 36 muaj që të përfundohet.

 

Shpërndaje në: