Lumbardhi i propozon martesë Edonës

Lumbardhi i propozon martesë Edonës

Edona James ka treguar si duhet të jetë burri ideal për të.

Ajo tha se i pëlqen meshkujt që janë të gjatë si Lumbardhi, por jo muskuloz.

Pas kësaj në formë shakaje Lumbardhi i ka propozuar martesë Edonës.

Ai është ulur në gjunjë dhe e pyeti nëse do të martohet me të, madje i vuri edhe unazë.

 

Shpërndaje në: