Macja që shëron stresin!

Macja që shëron stresin!
Një terapiste e cila thotë se mund të shërojë njerëzit dhe kafshët shtëpiake pretendon se edhe macja e saj ka po ashtu magji.

Samantha Milns 45 vjeçare, trajton klientët e stresuar dhe kafshët e sëmura me energji shëruese me anë të prekjes.

Por ajo thotë se merr rezultate të mahnitshme kur macja e saj vendos putrat mbi njerëzit, shkruan Mirror, transmeton Klan Kosova.

Duke shpjeguar se ajo e zbuloi fuqishëm aftësinë e saj, ajo tha: “Një mik i imi ishte ndarë me të dashurën dhe erdhi tek unë kur nuk ndjehej mirë”.

“Më pas, macja kërceu në prehrin e tij dhe vëri gjoksin në gjoksin e tij”.

“Menjëherë ajo shpërtheu në lot dhe këtu unë kuptova se ai mund të japë shërim. Ajo ishte sikur do të lirohet prej emocioneve. Ajo ishte e fuqishme. Menjëherë miku im ndjehej i qetë dhe i relaksuar”.

Samantha është trajnuar në artin e lashtë japonez 11 vjet më parë dhe më pas studioi shërimin e kafshëve në mënyrë për të përdorur aftësitë e saj shpirtërore në kafshë.

Ajo tani pyet klientët nëse ata duan që macja e saj të jetë e pranishme.

Shpërndaje në: