Markel paralajmëron Turqinë, mos i shtrëngoni mediat

Markel paralajmëron Turqinë, mos i shtrëngoni mediat

“Përsa i përket Turqisë, fakti që kjo e mirë e vlefshme që është liria e shtypit dhe liria e opinionit të limitohet në mënyrë të vazhdueshme është për mua si dhe për të gjitha qeveritë në pikën më alarmante”, deklaroi Merkel në një konferencë shtypi.

Shpërndaje në: