Martohen pas 44 vjetësh lidhje

Martohen pas 44 vjetësh lidhje

Sally dhe Colin Dunn, më në fund janë martuar pas 44 vjetësh në lidhje. Për shkak të lidhjeve të kaluara dhe fëmijët që kishin me ta, të dy vendosën që të mos martohen.

Shpërndaje në: