Më 30 mars votohet për emërimin e anëtarëve të OSHP-së

Më 30 mars votohet për emërimin e anëtarëve të OSHP-së

 

Në seancën e sotme të Kuvendit të Kosovës, deputetët kanë miratuar në lexim të parë formimin e  Organit Përzgjedhës të Pavarur për përzgjedhjen e anëtarëve në Organin Shqyrtues të Prokurimit.

Deputetët janë pajtuar që me datë 30  mars të mbahet seanca me vetëm një pikë të rendit të ditës që është emërimi i kryesuesit dhe dy anëtarëve për bordin e OSHP-së.

Plotësimi i Bordit të OSHP-së është njëra nga tetë rekomandimet e propozuara nga BE-ja për liberalizim të vizave.

Shpërndaje në: