Mesha kryesore e Krishtlindjeve u mbajt edhe në Prizren

Mesha kryesore e Krishtlindjeve u mbajt edhe në Prizren

“Ne që e ndjekim në jetën e përditshme shembullin e Zotit, dhe ecim gjurmëve të tij, ne e qeverisim këtë paqe me Krishtin Zot”, tha Ipeshkvi i Ipeshkvisë së Kosovës, Dodë Gjergji, raporton televizioni publik.

Në këtë kult të shenjtë fetar në qytetin e Prizrenit, besimtarët e krishterë uruan njëri – tjetrin për shëndet e begati për ta dhe familjet e tyre.

Vizitat dhe aktivitete të drejtuesve të Katedrales “Zonja Ndihmëtare” do të vazhdojnë gjatë gjithë javës deri në ditën e ndërrimit të moteve.

Shpërndaje në: