Momenti kur rruga mbulohet nga uji për pak sekonda (Video)

Momenti kur rruga mbulohet nga uji për pak sekonda (Video)

Por pavarësisht kësaj, shoferi i taksisë i cili ndodhej së bashku me dy pasagjerë në makinë, udhëtoi deri në një pjesë të rrugës, e cila ishte në nivel më të lartë dhe e pambuluar nga uji.

Është dashur ndërhyrja e një varke shpëtimi për të shpëtuar shoferin dhe dy pasagjerët.

https://www.youtube.com/watch?v=laVmRi7mEWA

Shpërndaje në: