Murat Mehës i trefishohet paga, blen dy parcela tokë

Murat Mehës i trefishohet paga, blen dy parcela tokë

Kërkesave të opozitës për shkarkimin e Murat Mehës, Qeveria e Kosovës i është kundërpërgjigjur me rritje trefish të pagës së tij, përkatësisht nga 5770 euro në vit, në 16200. Ai këtë vit i ka deklaruar edhe dy parcela të reja toke dhe më shumë para të gatshme në banka

 

 

Shpërndaje në: