Musliu: VV erdhi në pushtet me profetin e rrejshëm Albin Kurti – 20 vjet rresht gënjeu

Musliu: VV erdhi në pushtet me profetin e rrejshëm Albin Kurti – 20 vjet rresht gënjeu

Kështu tha Ganimete Musliu në Kuvend:

VV erdhi në pushtet me bajrakun e Profetit. Qytetarët i besuan kauzës së rrejshme të Albinit dhe e votuan atë.

Votat e tyre vërtet sollën ndryshimin, por cfarë ndryshimi?

Për më shumë se një vit e gjysmë performance e vetme ishte për të dëshmuar se ndryshimin e sollën por të keq.

6 muajt e parë i gjithë diskursi ishte fitorja plebishitare ndaj qeverive të kaluara.

6 muajt e dytë, hedhja e fajita qeverive të kaluara, përndjekje politike, shkarkime të paligjshme e punësime familjare.

Tani drejt vitit të dytë, nuk ndalen arsyetimet, shkarkimet, fajësimet. Improvizimet e qeverisë Kurti kanë sjell Kosovën ku ka stagnuar në gjë.

Në krye të vendit u zgjodh apo u kontrabandua një politikan që për 20 vjet rresht iu priu kauzave të rrejshme, se Kosova nuk do të ketë pavarësi, nuk do të ketë ushtri, mohoi shtetin, solli gaz lotsjellës në Kuvend.

20 vjet rresht ai gënjeu që nuk dialogojë e nuk do zgërdhihet me asnjë politikan serb. Përdori militantët e tij për ti demonizuar njerëzit e luftës si tradhtarë.

Sot kur vendi përballet me kriza ekonomike dhe sociale, deklaratat e

Shpërndaje në: