Mustafa lavdëron zhvillimin ekonomik dhe luftën kundër ekstremizmit

Mustafa lavdëron zhvillimin ekonomik dhe luftën kundër ekstremizmit

Kryeministri Mustafa ka lavdëruar zhvillimin ekonomik në Kosovë dhe luftën kundër ekstremizmit.

Shpërndaje në: