Muzika që përdoret nëpër dasma në botë

Muzika që përdoret nëpër dasma në botë

Një udhëtim në vende të ndryshme të botës.

Si organizohen dasmat dhe çfarë muzike përdoren nëpër ahengjet dasmore.

Shpërndaje në: