Nazi dha dorëheqje nga LDK-ja për t’u pastruar para Ramazanit

Nazi dha dorëheqje nga LDK-ja për t’u pastruar para Ramazanit

Nazmi Sfishta, këngëtar në grupin aurora ka treguar arsyen e largimit nga LDK. Këtë e ka bërë me anë të një letre të dërguar për media. Ai tregon edhe pse ka dhënë dorëheqje nga posti si “Zyrtar për Aktivitete Letrare” në Ministrinë e Kulturës. Ai tha se arsyeja ka të bëjë me ikjen dhe largimin nga e keqja. “E ardhmja është për të ruajturit. Kanë shpëtuar ata që kanë pastruar veten e tyre”, shkruan Nazi në letrën e tij:

“Të nderuar qytetar dhe qytetare për hir të Zotit t’i kthehemi Zotit dhe  atëherë do ta kuptojmë lumturinë, shpëtimin, suksesin dhe të gjitha të mirat…

Zoti është me durimtarët dhe me njerëzit e mirë”
Me respekt,
Nazmi Sfishta/Grupit Aurora

Shpërndaje në: