Ndahet nga jeta babai i aktorit të famshëm (Foto)

Ndahet nga jeta babai i aktorit të famshëm (Foto)

Ajo ka postuar një foto të Will-it dhe babait të tij, Willard Carroll Smith Sr, bashkë me djalin e tyre Trey, sot 23 vjeç duke shprehur dhe homazhet për të.

“Do të na mungosh Daddio! Ti jetove dhe luajte sipas rregullave të tua”, shkruan Sheree, e cila ka qenë e martuar më Will Smith nga viti 1992 deri në vitin 1995.

d170c19560ac87c7_2860663d4b0b0d73_7295dcdfa7ejzkbcv_wm-xxxlarge_2x

realstory

Shpërndaje në: