Ndërron jetë doajeni i Farmacisë kosovare

Ndërron jetë doajeni i Farmacisë kosovare

Oda e Farmacistëve të Kosovës përmes një postimi në faqen zyrtare, ka njoftuar se ka ndërruar jetë doajeni i Farmacisë Amir Agani, magjistër Amir Agani.

“Në këto momente të vështira për familjen dhe komunitetin farmaceutik, Oda e Farmacistëve të Kosovës duke vlerësuar lartë kontributin e tij në sektorin farmaceutik, në emër të të gjithë kolegëve Farmacist shpreh ngushëllimet e sinqerta familjes, të afërmëve, miqëve dhe gjithë kolegëve të z. Agani”, thuhet ndër të tjera në njoftim.

Postimi i plotë:

Ndahet nga jeta, doajeni i Farmacisë – Magjistër Amir Agani!

Në këto momente të vështira për familjen dhe komunitetin farmaceutik, Oda e Farmacistëve të Kosovës duke vlerësuar lartë kontributin e tij në sektorin farmaceutik, në emër të të gjithë kolegëve Farmacist shpreh ngushëllimet e sinqerta familjes, të afërmëve, miqëve dhe gjithë kolegëve të z. Agani

Puna e z. Agani do të jetë udhërrëfyesi më i mirë për ndërtimin e gjeneratave të reja të farmacistëve.

Qoftë i përjetshëm kujtimi për të!

Shpërndaje në: