Në këto 5 qytete mund të pasuroheni

Në këto 5 qytete mund të pasuroheni

Doni të provoni fatin jashtë vendit, po mendoni të jepni dorëheqjen, të paketoni gjërat dhe të largoheni. Por ku të shkoni? Kjo është çështja.

Hulumtimi që përfshin 12,000 njerëz nga 172 vende gjeti vendin ku mund të bëheni të pasur, por edhe të jetoni të lumtur. Në krye të listës është Malaga, në Spanjë.

Në Málaga, e cila njihet për motin e saj perfekt, qiratë e ulëta dhe koston normale të jetesës, 89% e emigrantëve thonë se janë të kënaqur. Në vendet e dyta dhe të treta qëndron Alicante dhe Valencia. Pasohen nga Ras al-Khaimah dhe Abu Dhabi.

Shpërndaje në: