Një listë me filma romantikë (& atmosferë festive) që t’i shohësh me partnerin/en

Një listë me filma romantikë (& atmosferë festive) që t’i shohësh me partnerin/en

Në këtë periudhë, nuk ka asgjë më të mirë se sa të mbështillesh me një batanije të ngrohtë, të blesh disa patatina dhe ëmbëlsira e sigurisht, të gjesh filmin e duhur.

Ndërkohë që ti bën gati 2 të parat, ne të japim një listë me filma romantikë dhe me shpirtin e Krishtlindjeve.

 “Falling For Christmas”

“The Holiday”

“Let It Snow”

“Last Christmas” 

“Love Actually”

“Four Christmases”

“Happiest Season”

“Love Hard”

“Single All The Way”

“Last Holiday”

“The Family Stone”

“A Castle for Christmas”

“Holidate”

“The Noel Diary”

“Christmas With You”

“A California Christmas”

“Holiday in the Wild”

“The Knight Before Christmas”

“Elf”

Shpërndaje në: