Një shkollë në kryeqytet nga nesër nis mësimin

Një shkollë në kryeqytet nga nesër nis mësimin

Shkolla fillore “Hasan Prishtina” në Prishtinë nga nesër ndërprerën grevën.

Prej të martës do të mbajë mësim me orar të reduktuar të orëve mësimore në 30 minuta.

“Në takimin e sotëm të Këshillit të Arsimtarëve dhe të Këshillit Grevist të Sindikatës së shkollës, pas diskutimeve u vendos që të përkrahet greva deri në realizimin e kërkesave, por edhe në anën tjetër nga nesër, më 27 nëntor të fillojë procesi mësimor me orar të reduktuar të orëve mësimore në 30 minuta

Ndërrimi i parë fillon mësimin në ora 07:30 deri 11:20

Ndërrimi i dytë fillon mësimin në ora 12:00 deri 15:00

Suksese në fillimin e vitit shkollor

Drejtoria e shkollës”

Shpërndaje në: