Nuk kryhet ceremonia e marrëveshjeve pa një gafë, ministrja Rizvanolli bën lëshim

Periskopi.com Uncategorized

Pas përfundimit të mbledhjes së dy qeverive, ministrat kanë nënshkruar marrëveshjet mes dy vendeve.

Ministrja e Ekonomisë, Artane Rizvanolli dhe homologia e saj në Shqipëri kanë nënshkruar memorandumin e bashkëpunimit në sektorin e energjisë mes dy ministrive dhe memorandumin për bashkëpunim për zhvillimin e terminalit “lungomare” të Vlorës.

Pas nënshkrimit, Rizvanolli e mbajti mbrapsht dosjen e marrëveshjes, ndërsa homologia e saj e përmirësoi.