Nuk do të besoni çfarë ka bërë Vali Corleone

Nuk do të besoni çfarë ka bërë Vali Corleone

Shpresa Berisha  në videon e publikuar në faqen e Valit në Facebook, rrëfen vështirësitë e saj ekonomike duke shtuar se askush nuk e ka ndihmuar për trajtimin e djalit.

Ajo thotë  djali ka një vit e gjysmë i sëmurë me tumor dhe është shtruar në spitalet e Kosovës dhe të Shqipërisë, por ai ka nevojë të mjekohet në Turqi.

Dhe derisa të gjithë ia kanë mbyllur dyert, ajo ka vendosur të kërkojë ndihmë nga Vali.

Guri diamanti ‘Colombian Emerald’ që “Kingu i ka dhuruar asaj e mbulon shumën e nevojshme për mjekimin e djalit.

 

Shpërndaje në: