Obiliqi i ngufatur nga pluhuri

Obiliqi i ngufatur nga pluhuri

Banorët e Obiliqit vazhdojnë të kenë një jetë të vështirë, si pasojë e pluhurit që vjen nga Termocentralet.

Ata thonë se si pasojë e pluhurit, janë vazhdimisht të sëmurë dhe rrezikohen nga kanceri.

 

Shpërndaje në: