Oleksandr Usyk konfirmon se dëshiron edhe një luftë kundër Anthony Joshua

Oleksandr Usyk konfirmon se dëshiron edhe një luftë kundër Anthony Joshua

Nëse Tyson Fury nuk e ndryshon qëndrimin e tij për disa arsye, lufta e tij kundër Anthony Joshua nuk do të ndodhë dhe Oleksandr Usyk po e pret atë.

Usyk zbuloi se ekipi i tij dhe Joshua janë tashmë në bisedime vetëm në rast se meçi mes Furyt dhe Joshuas nuk ndodh, shkruan Periskopi.

Kjo është plotësisht e mundur thjesht duke gjykuar se si ka reaguar Tyson ndaj gjithë kësaj situate. Në këtë pikë, kampioni duket sikur nuk dëshiron të luftojë fare me Joshua-n, veçanërisht duke pasur parasysh mungesën e durimit të tij.

Usyk është më se i gatshëm të përballet edhe një herë me AJ dhe të provojë njëherë e mirë se nuk ka kush ia merr titujt.

Surpriza më e madhe nga ajo që tha Usyk është se ai dëshiron një vend specifik ku të zhvillohet lufta. Një vend që aktualisht është i vështirë për t’u arritur për shkak të betejave politike që po kalon. Usyk zbuloi se pas Londrës dhe Jeddah, ai dëshiron që trilogjia të ndodhë në qytetin ukrainas të Kievit.

Shpërndaje në: