PDK për Projektligjin për Verifikim e Konfiskim të Pasurisë: S’ka të bëjë as me drejtësi e as me ligj

PDK për Projektligjin për Verifikim e Konfiskim të Pasurisë: S’ka të bëjë as me drejtësi e as me ligj

PDK është kundër Projekligjit të Byrosë Shtetërore për Deklarimin dhe Konfiskimin e Pasurisë, duke i kujtuar edhe kontestimet nga Komisioni i Venecias, transmeton Periskopi.

‘’Votat i ka për ta bërë të mundshëm. Por të gjithë kemi folë për këtë nismë kaq joserioze e jo të drejtë.  S’ka të bëjë as me drejtësi e as me ligj. Këtë e ka vëretetuar qartë edhe Komisioni i Venecias. Domeni shtetërro nuk do të duhej të shndërrohet në një domen partiak.‘’, tha ajo.

‘’Tash që janë në pushtet, menduan se e kanë shpik ujin e nxehtë. ‘’, shtoi ajo/PERISKOPI/

Shpërndaje në: