PDK thotë se iu bashkuan mbi 100 të rinj nga Prishtina

PDK thotë se iu bashkuan mbi 100 të rinj nga Prishtina

Kryetari i Degës, Lirak Çelaj, i falenderoi të rinjtë që kanë zgjedhur t’i bashkohen Partisë Demokratike të Kosovës.

 Çelaj tha se gjeneratat e reja të kryeqytetit meritojnë të kenë trajtim më të mirë nga ana e qeverisjes lokale dhe ky anëtarësim i tyre flet më së miri se PDK është adresa e duhur, ku ata mund të zhvillojnë aktivitet politik për vendin dhe gjeneratën e tyre.
Ai theksoi se PDK do të krijojë hapësirë më të madhe për të rinjtë e kryeqytetit.

Shpërndaje në: