Përcaktohen oraret e ndeshjeve të turit të dytë për Skënderbeun dhe Shkëndijën

Përcaktohen oraret e ndeshjeve të turit të dytë për Skënderbeun dhe Shkëndijën
Ndeshja mes Shkëndijës dhe Helsinkit do të zhvillohet të enjten e 13 korrikut në orën 18:00.

UEFA ka përcaktuar oraret e zhvillimit të ndeshjeve të para të turit të dytë kualifikues të Ligës së Europës.

Përballja mes Kairat Almatit dhe Skënderbeut do të zhvillohet të enjten e 13 korrikut në orën 16:45. Ky takim do të luhet në stadiumin “Almaty Ortalyk” të qytetit të Almatit.

Ndeshja mes Shkëndijës dhe Helsinkit do të zhvillohet të enjten e 13 korrikut në orën 18:00. Kjo përballje do të luhet në stadiumin “Mlladost” të Strumicës.

Ndeshja mes Shkëndijës dhe Helsinkit do të zhvillohet të enjten e 13 korrikut në orën 18:00. UEFA ka përcaktuar oraret e zhvillimit të ndeshjeve të para të turit të dytë kualifikues të Ligës së Europës. Përballja mes Kairat Almatit dhe Skënderbeut do të zhvillohet të enjten e 13 korrikut në orën 16:45. Ky takim do të luhet në stadiumin “Almaty Ortalyk” të qytetit të Almatit. Ndeshja mes Shkëndijës dhe Helsinkit do të zhvillohet të enjten e 13 korrikut në orën 18:00. Kjo përballje do të luhet në stadiumin “Mlladost” të Strumicës.

Shpërndaje në: