Policia: Kujdes, cak i hajnave janë veturat Audi A5/A6 dhe BMW X5

Policia: Kujdes, cak i hajnave janë veturat Audi A5/A6 dhe BMW X5

Bazuar në vlerësimet analitike në fushën e parandalimit, në kuadër të Drejtorisë Rajonale të Policisë në Mitrovicë, është shtuar vigjilencë dhe angazhim në parandalimin e dëmtimeve dhe vjedhjeve të veturave.

Shpërndaje në: